dinsdag 24 december 2013

Tv-tip voor in de vakantie || Cupcakecup



Een leuke tv-tip voor in de vakantie is Cupcakecup, het is een programma dat over: De naam zegt het al, cupcakes gaat, ze kiezen 10 kandidaten en die moeten tegen elkaar strijden, maar dat is niet het enige Nee ze moeten ook nog opdrachten uitvoeren zoals: Zelf cupcakes bakken/maken, proeven, en nog veel meer leuks en spannends. Ik heb het gisteravond nog gekeken, het was de 1ste aflevering van 2013/2014. Er zaten leuke en goede kandidaten tussen. Er zijn ook nog 2 chefs, chef Remon en nog een andere maar daar weet ik de naam niet van :C. Ik heb er ook nog wat foto's van sorry als ze niet scherp zijn maar goed:



Een leuk programma dus!! Voor als je van koken/cupcakes houdt. 
Elke vakantiedag om 19:00 bij de Tros op nederland 3. Zorg dus dat dan de tv van jou is!! :). 

Wat vinden jullie van Cupcakecup?? En vinden jullie ze lekker?? Laat het weten in de reacties. En oja blijf me volgen!! 

Bye bye:).

Liefs,

Eef


3 opmerkingen:

  1. Ik ken het al, ik hou zo erg van cupcakes!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad, je hebt gelijk cupcakes zijn heerlijk:) Je kunt me ook volgen via bloglovin!! Hoe ben je trouwens op mijn blog terecht gekomen?? Ik ga je ook volgen via bloglovin!! Je hebt echt een leuk blog:) Wil je mij terugvolgen??

      X

      Verwijderen
    2. Inderdaad, je hebt gelijk cupcakes zijn heerlijk:) Je kunt me ook volgen via bloglovin!! Hoe ben je trouwens op mijn blog terecht gekomen?? Ik ga je ook volgen via bloglovin!! Je hebt echt een leuk blog:) Wil je mij terugvolgen??

      X

      Verwijderen

Dankjewel voor je reactie!!

Xx