maandag 23 december 2013

New in|||||| Televisie-kast

Ik had al vertelt dat we vorige week zaterdag naar de Ikea zijn geweest, daar hebben we van alles gekocht: wasrek, tafeltjes, fotolijstjes, en nog veel meer leuke spulletjes. 

Maar wat ik nog niet heb verteld is dat we een nieuwe tv-kast hebben gekocht!!! (Ook bij de Ikea!!)

Onze oude tv-kast was een kast met deurtjes erin, mijn ouders vonden het wel onhandig worden, dus hebben we een nieuwe aangeschaft!!  Ik heb er nog wat foto's van:

                                                                         oude tv-kast
                                            nieuwe tv-kast!!

Is het niet prachtig??? Ik vind persoonlijk de nieuwe mooier dan onze oude tv-kast. Ik ga de oude beschrijven: Hij is van berkenhout gemaakt met 2 deuren erin die je kan dicht- en opendoen verder heeft ie nog een mooie lade onderin waar je alle spullies in kan doen bijv: Films, wii-afstandsbedieningen, en nog veel meer. Natuurlijk heeft de oude kast ook een nadeel, de kast stond bij ons naast de kerstboom en een plant en dan het dus gebeuren dat er spullen uit de kerstboom vallen (is bij ons niet gebeurd) en er takken van de plant uit vallen (is wel gebeurt) En nu de nieuwe tv-kast: Hij heeft een mooi wit koraal kleurtje met 2 laatjes onderin waar je dus ook alles in kunt stoppen en hij heeft 2 vakken erin waar je de videospeler en/of dvd-speler in kunt doen en de wii (als je die hebt). Ik vind zelf dat deze kast geen nadelen heeft maar wel een heleboel voordelen!! 1. Het heeft geen deurtjes dus je hoeft ze niet open te zwaaien of dicht 2. Het kijkt fijner en zo kan ik er nog vĂ©el en veel meer bedenken. 

Welke tv-kast hebben jullie?? En welke vinden jullie het fijnst: De oude of onze nieuwe???? Laat het weten in de reacties!! 

Vergeet niet te stemmen helemaal onderaan de pagina in de enquete. Enne kijk gerust rond!!!!!!! PS: Weet iemand hoe je die buttons bovenaan kunt krijgen? Zoals: Startpagina, about, contact enzovoort, bij mij lukt het niet!!! Laat het me gerust weten in de comments!!!!!! (reacties). Alvast bedankt!! En vergeet me niet te volgen met google friend connect en je kunt me nu ook gerust volgen via Bloglovin!!!!!!!! Natuurlijk ook met google+. 

Bye bye.

Liefs, Eef

2 opmerkingen:

  1. Heej Eef, leuk artikel! Ik vind je nieuwe tv kast echt heel erg mooi. Waar je startpagina enz kan vinden? Bij blogger kijk je bij het menubalkje (link), daar zie je 'pagina's staan, daar druk je op 'nieuwe pagina' en daarna op 'lege pagina'. Zo kan je dus verschillende pagina's aanmaken. Heel mooie achtergrond trouwens met die bloemetjes. Succes!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb die tv kast ook, haha ;) Ik vind hem ook heel chill!

    Voor je menubalk moet je zorgen dat je pagina's hebt en dat die zichtbaar zijn, daarna kan je die bij 'ontwerp' bovenaan zetten :)

    Xx Alex

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie!!

Xx